Prva četvrtina: MZT Skoplje - Partizan 19:17

Izvor: Blic, 16.Mar.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: MZT Skoplje - Partizan 19:17

Košarkaši Partizana igraju u Skoplju meč pretposlednjeg, 25. kola ABA lige protiv MZT-a. Partizan je u prvom meču slavio sa 68:58.

Kako je Partizan u borbi za Fajnal for sa ekipama Radničkog i Budućnosti, a kalkulacije idu u nedogled, za crno-bele je najsigurnije da trijumfuju u ovom i meču poslednjeg kola protiv Solnoka u Beogradu.

Prva četvrtina protekla je u veoma neizvesnoj igri u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je MZT za nijansu bio bolji.

Istina, Dejvis i Čekovski su sa dve trojke doneli domaćinu velikih 11:4 na startu meča, ali je trener crno-belih Duško Vujošević naredio striktno pokrivanje šutera pa je MZT u nastavku ove deonice stao.

Milosavljević, Gordon i Gagić su na drugoj strani bili precizni, uglavnom sa linije slobodnih bacanja, pa je prva četvrtina okončana vođstvom MZT-a od 19:17.

Povezane vesti: Vujošević: Beograd i "večiti" nisu dovoljno uradili da bi dobili F4 ABA lige Ćapin demolirao Solnok, Radnički sve bliži vrhu ABA lige Vujošević: Uspeli smo da se fokusiramo na MZT, umeju oni često da iznenade Partizan mislima u Bambergu, MZT ipak pao u Pioniru Stotinak navijača MZT-a došlo iz Skoplja na meč sa Partizanom

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća četvrtina: I dalje neizvesno u Skoplju, MZT - Partizan 49:47!

Izvor: Blic, 16.Mar.2013

Košarkaši Partizana igraju u Skoplju meč pretposlednjeg, 25. kola ABA lige protiv MZT-a. Partizan je u prvom meču slavio sa 68:58...Kako je Partizan u borbi za Fajnal for sa ekipama Radničkog i Budućnosti, a kalkulacije idu u nedogled, za crno-bele je najsigurnije da trijumfuju u ovom i meču poslednjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.