Provokacija: Albanska zastava na Vajt Hart Lejnu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacija: Albanska zastava na Vajt Hart Lejnu

Jasno je da su navijači Totenhema rešili da bodu oči Srbima

Posetiocima utakmice Totenhem - Partizan izgleda da nije bilo dovoljno što su četiri puta prekidali meč u prvom poluvremenu. Oni su se svojski potrudili da budu u centru pažnje, pa su preko jedne tribine stadiona Vajt Hart Lejn okačili zastavu Albanije!

Jasno je da je reč o provokaciji usmerenoj prema srpskom narodu, fudbalerima i članovima stručnog štaba crno-belih, ali i navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba iz Humske 1, pošto ih je nekoliko desetina stiglo u London na meč Lige Evrope.

Ovaj gest se može protumačiti kao revanš navijača Totenhema ka pristalicama Partizana zbog spornog transparenta na meču ova dva tima u Beogradu, kad su Grobari provocirali Jevreje.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.