Preminuo je navijač Partizana

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo je navijač Partizana

Demir Jukić (19), navijač Partizana, preminuo je od posledica ranjavanju u obračunu s navijačima Crvene zvezde koji se dogodio početkom juna na Novom Beogradu.

Jukić je u sukobu navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde početkom juna upucan u stomak, a u tuči je ranjena još jedna osoba.

Prema svedočenju prolaznika više od 20 vozila bilo blokirano na raskrsnici Ulice Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ribara na Novom Beogradu.

Očevici su tada naveli da je viđena grupa momaka kako automobilom dolazi na mesto incidenta, naoružana štanglama.

"Večernje novosti" su prenele svedočenja stanara zgrade u kojoj je upucan 19-godišnjak. Oni su naveli da se "moglo naslutiti da će do sukoba doći", kao i da se u prethodnim danima na tom mestu okupljala grupa, koja nije pravila incidente.

Prema njihovim tumačenjima, do obračuna je verovatno došlo zbog nekoliko grafita crno-belih koje su navijači suparničkog kluba prefarbali, uprkos tome što ceo kraj “pripada” jednoj grupi navijača Partizana.

Nakon toga među građanima organizovana je akcija davanja krvi za Jukića kojoj su se odazvali i navijači Velsa pre i nakon meča njihove reprezentacije sa reprezetancijom Srbije.

Policija se povodom ovog slučaja nije oglasila.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.