Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo bivši vaterpolista Partizana

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je poslije teške bolesti u 22. godini, saopšteno je na zvaničnom sajtu crno-bijelih.

Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana i bio uspješan student Stomatološkog fakulteta, je prije godinu dana obolio od leukemije.

Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspjeha na međunarodnim turnirima. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dvije mlađim od njega. Većina njih su posljednjih godina nosioci igre prvog tima crno-bijelih.

Radosavov tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspješni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primjerni sportisti.

U akcije za prikupljanje sredstava za liječenje i operaciju Radosava Andrejića uključio se, između ostalih, i Vaterpolo klub Partizan, koji je organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.

Vaterpolo klub Partizan upućuje izraze iskrenog saučešća porodici Radosava Andrejića.

(Sportklub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.