Pregovori u Lisabonu: Benfika Živkoviću nudi ugovor do 2020, otac traži 5.000.000 za potpis

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori u Lisabonu: Benfika Živkoviću nudi ugovor do 2020, otac traži 5.000.000 za potpis

Oprečne informacije stižu iz Portugalije. Prema jednima sve je već završeno, prema drugima još ništa

Niko Gaitan za 25.000.000 evra ide u Atletiko, u Lisabon stiže - Andrija Živković! Za interesovanje Benfike zna se već neko vreme, a prema informacijama Rekorda sada su samo formalnosti ostale da se dovrše kako bi mladi fudbaler Partizana i stigao na Luž. Navodno je već dogovorena i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dužina trajanja ugovora, pa će se Živković Orlovima obavezati na vernost do 2020. godine.

Naravno, Partizanu neće pripasti ni dinar obeštećenja, pošto Živkoviću upravo ističe ugovor sa crno-belima. Benfika će morati da isplati samo obaveze prema posrednicima. Doduše, u ovom slučaju to "samo" košta 5.000.000 koliko je prema navodima Diario Notisiasa tražio Živkovićev otac Jovica tražio na sastankusa sa predsednikom Benfike Luisom Filipeom Vijeirom u Lisabonu. Naknada za potpis. Diario čak navodi da Živković senior traži i procente od naredne Andrijine prodaje. Stoga pomenuti list za razliku od Rekorda nije toliko ubeđen da će do transfera i doći, iako tvrdi da je Benfika ozbiljno zagrizla.

Sam Živković u kratkom intervjuu za Blic navodi da ga, kao ni njegovog menadžera, nije zvao niko iz Lisabona i da ne zna gde će završiti karijeru. Sao se nada da će se ova mučna situacija što pre razrešiti, jer je već nekoliko meseci van takmičarskog fudbala što je, barem smo takav utisak stekli u jučerašnjoj pobedi reprezentaciji Srbije nad Kiprom, počelo da ostavlja posledice po Andrijino samopouzdanje. A zaista bi bila šteta da se takav potencijal ne ostvari u punom sjaju.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.