Poziv Grobarima: Sada smo mi na redu... (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv 'Grobarima': "Sada smo mi na redu..." (video)

Fudbalski klub Partizan otvorio je kapije svog stadiona pred duel sa kruševačkim Napretkom, a tu je i novi poziv navijačima upućen putem video poruke.

Drugoplasirani tim domaćeg fudbalskog šampionata nastavlja poteru za vodećom Crvenom zvezdom sa kojom je bodovno izjednačen pet kola pre kraja sezone.

Partizan u okviru 3. kola plej-ofa Superlige dočekuje kruševački Napredak, a čelnici kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske doneli su odluku da se karte za tu utakmicu ne naplaćuju.

Baš kao što je to bio slučaj u derbiju sa Vojvodinom, kapije stadiona u Humskoj biće širom otvorene, pa se u Partizanu nadaju dobroj poseti i podršci na putu ka novoj pobedi.

Na zvaničnom sajtu kluba iz Humske postavljena je nova video poruka, koja zapravo predstavlja poziv navijačima.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige između Partizana i Napretka igra se u nedelju od 16 časova na stadionu crno-belih.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanovo dete pred gostovanje u Humskoj: "Emocije po strani"

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2017

Momak koji se fudbalski školovao u Partizanu ali koji nikada nije igrao za prvi tim crno-belih poručuje da će u nedelju emocije staviti po strani...Fudbaleri kruševačkog Napretka u nedelju od 16 časova gostuju vicešampionu Srbije u okviru 3. kola plej-ofa Superlige...Štoper "Čarapana" Nemanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.