Povređeni Mažić ne može da sudi Partizanu i Voši

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Mažić ne može da sudi Partizanu i Voši

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić zbog povrede neće moći da deli pravdu u derbiju 11. kola Jelen Superlige u kome će se u nedelju od 19 časova u Humskoj sastati lideri Jelen Superlige, Partizan i Vojvodina, koji su izjednačeni po bodovnom učinku.

Prema informacijama "Mocart sporta", Mažić je krajem ove sedmice doživeo povrede zbog čega je sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da ga na pomenutom derbiju kola odmeni Nenad Đokić, kome će pomagati Milovan Ristić, Dalibor Đurđević, Dejan Petrović, Aleksandar Vasić i Robert Kiš Čepegi.

Nenad Đokić je ove nedelje bio u žiži javnosti, jer je Sudijska komisija FSS-a u četvrtak na svojoj redovnoj sednici analizirala i nastup njega i njegovih pomoćnika na meču Crvena zvezda - Donji Srem, odigranog 25. oktobra.

Iako Đokić nije pomenut u zaključnim razmatranjima, Komisija je evidentirala propust drugog pomoćnika, Marka Dimitrijevića, koji je u 45. minutu zaustavio napad Donjeg Srema (pogrešno dosudivši ofsajd Darku Spaleviću, posle čega je i neopravdano poništen gol gostiju, koji su meč izgubili sa 1:0).

U ovoj sedmici Đokić je već sudio Partizanu, i to u iznenađujućem remiju sa OFK Beogradom (1:1), u ranije odloženom prvenstvenom meču koji je odigran u sredu.

Na tabeli Jelen Superlige Vojvodina i Partizan vode sa po 25 bodova, a prati iz Crvena zvezda koja ima 23 i koja se u nedelju iznova sastaje sa Radom na stadionu Obilića, gde je od istog rivala u Sredu eliminisana u osmini finala Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.