Potvrđeno - Leonardo dobio ponudu, stiže nova i za Evertona!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Leonardo dobio ponudu, stiže nova i za Evertona!

Šampionsko slavlje završeno, počinje transfer groznica u Humskoj!

Znate već da će letnji odmor za naše najbolje ekipe biti veoma kratak, pa su i fudbaleri Partizana jutros požurili na letovanja, kako bi što svežiji i odmorniji dočekali početak priprema za novu sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona.

A ako fudbaleri idu na zasluženi odmor, ovo je period godine kada uprava ima najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posla. Pogotovo ove sezone, kada su apetiti navijača Partizana značajno porasli posle osvajanja duple krune.

S tim u vezi, predsednik Partizana Milorad Vučelić je danas otkrio ''Novostima'' da su prvi konkretni potezi već povučeni.

Za početak, crno-beli žele da zadrže svoje najbolje igrače.

''Leonardu smo već dali konkretnu ponudu za nastavak saradnje. U ponedeljak će ponudu, takođe, dobiti i drugi Brazilac, Everton. Istog dana ćemo pričati i sa nekoliko domaćih fudbalera. Želimo da zadržimo najjači sastav, želimo da se plasiramo u Ligu šampiona. To su nam sledeća dva cilja'', poručio je Vučelić.

On se potom osvrnuo i na jučerašnje finale Kupa koje je Partizan dobio sa 1:0, a prema onome što je prikazano na terenu, Vučelić smatra da je trebalo da bude mnogo ubedljivije, i to 3:0 za crno-bele.



''To će danas verovatno priznati i svaki pošteni Zvezdaš'', zaključio je Vučelić, ne želeći da nastavlja polemiku sa Zvezdinim rukovodstvom koje je i sinoć burno reagovalo zbog pojedinih odluka sudije Mažića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marko Nikolić otkrio plan priprema - Partizan igra protiv jakih rivala

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2017, 10:07

Crno-beli su sa svojim navijačima tokom protekle nedelje imali mnogo razloga za slavlje, osvojena je dupla kruna, izboren plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali ono najvažnije tek sledi...Dok su igrači na zasluženom odmoru, u Humskoj već uveliko rade na formiranju ekipe koja će tokom leta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.