Posle samo 6 meseci, Partizan pustio Marka Jovanovića

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle samo 6 meseci, Partizan pustio Marka Jovanovića

Fudbalski klub Partizan i defanzivac Marko Jovanović rastaju se ovog leta, što omogućuje klauzula u njegovom dvoipogodišnjem ugovoru da posle šest meseci dve strane mogu da prekinu ili produže saradnju.

Prema saznanju "Sporta", odluka Ivana Tomića je saopštena fudbaleru, koji je vrlo brzo posle toga otišao na odmor sa porodicom.

Momak, koji je uspeo da se posle sarkoidnog virusa vrati na teren, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je jedan od najboljih pojedinaca crno-belih u polusezoni - na 12 od 15 mečeva bio je starter, a posebno će navijači pamtiti njegov gol u finalu kupa.

Očigledno stručni štab ima drugačije planove na poziciji levog štopera.

Jovanović je ponikao u Partizanu, a u klub se vratio posle dobrih partija u Voždovcu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Iznenađenje! Tomić precrtao Jovanovića

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

Partizan ovog leta ostaje bez štopera kojeg je doveo pre samo šest meseci..Ugovor na dve i po godine, rastanak posle samo šest meseci. U najmanju ruku iznenađujući potez povukao je sportski sektor Partizana, jer je odlučio da pre vremena raskine saradnju sa - Markom Jovanovićem...Dnevni list Sport...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.