Posle ove Skupštine, on je završio svoju misiju u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ove Skupštine, on je završio svoju misiju u Partizanu!

Žarko Zečević presrećan posle izbora, najavio kraj svoje misije u Humskoj.

FK Partizan je u ponedeljak konačno dobio novu upravu na čelu sa Miloradom Vučelićem, što je obradovalo Žarka Zečevića.

''Krajnje je vreme bilo da se Partizan stabilizuje, izborom legalnog rukovodstva krene uzlaznim stazama. Pozicija i opozicija ne bi smeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << više da postoje već jedinstven klub bez razmirica, ali sa suprotstavljenim stavovima. Partizan je svakog člana mnogo zadužio, dali smo i mi veliki doprinos da bude što jeste. Partizan je iznad svih nas'', izjavio je Zečević, a prenosi Žurnal.

On je pružio podršku novom predsedniku, ali i počasnom predsedniku Ivanu Ćurkoviću.

''Vučelić je pravi izbor, Ćurković takođe. Uživa velik ugled u svetu, ne samo u FIFA i UEFA. Zaslužio je identičan tretman i u Srbiji. Ružno bi bilo da ga više poštuju u inostranstvu, nego ovde. Otud je pozicija trećeg počasnog predsednika u istoriji kluba zaslužena nagrada''.

Zečević se nada da više neće biti neslaganja kao prethodnih meseci na relaciji Bjeković - Vučelić.

''Posle Skupštine, nadam se, dozvaće se pameti. Ružne stvari iz prošlosti ne bi smele više da se događaju. Uostalom, u jednom drugom klubu skupština se održava već dve godine, pa se nikom ništa ne dešava''.

Zečević je za kraj potvrdio da neće biti potpredsednik kluba.

''S ovom Skupštinom sam završio svoju misiju u Partizanu, za duže vreme'', zaključio je Zečević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.