Popodne odluka da li navijači Partizana mogu u Novi Pazar

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popodne odluka da li navijači Partizana mogu u Novi Pazar

Odluka o tome da li će na nedeljnoj utakmici (13 časova) 14. kola Jelen Superlige u Novom Pazaru biti dozvoljen dolazak navijača Partizana biće poznat posle sastanka koji će početi u 13 sati.

Pored čelnika domaćeg kluba, prisustvovaće i predstavnici novopazarskog policije, tužilaštva i sudstva.

"Za fudbal je najbolje kad utakmici mogu da prisustvuju i gostujući navijači, ali prihvatićemo svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odluku MUP-a koji je nadležan da proceni bezbednosni rizik. Za sada imamo njihovu preporuku da navijači iz Beograda ne dolaze. Gledajući ukupnu situaciju i sve što se ovih dana dešava, možda bi ipak bilo najbolje da tako i ostane", rekao je “Blic” Redžep Korać, generalni sekretar Novog Pazara.

Pre domaćih obaveza, Partizan u četvrtak od 21.05 gosuje Totenhemu u okviru petog kola Lige Evrope.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Popodne odluka da li navijači Partizana mogu u Novi Pazar

Izvor: Blic, 27.Nov.2014

Odluka o tome da li će na nedeljnoj utakmici (13 časova) 14. kola Jelen Superlige u Novom Pazaru biti dozvoljen dolazak navijača Partizana biće poznata posle sastanka koji će početi u 13 sati...Pored čelnika domaćeg kluba, prisustvovaće i predstavnici novopazarskog policije, tužilaštva i sudstva..."Za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.