Poluvreme: Farani vode od 35. minuta, Toršavn - Partizan 1:0

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Farani vode od 35. minuta, Toršavn - Partizan 1:0

Fudbaleri Partizana igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna na Farskim Ostrvima posle pobede u Beogradu od 3:0, a dešavanja sa meča možete pratiti uživo uz Blicsport. Posle prvog poluvremena crno-beli gube sa 1:0.

Nevolje su obeležile let crno-belih, čak 12 sati su proveli u putu, pa je propala i prilika da se održi trening u vreme odigravanja utakmice u ponedeljak. Umesto toga, na veštačkoj travi se treniralo izjutra na dan meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U prvom meču, crno-beli su pobedili sa 3:0 sa dva gola Lazovića uz pogodak Škuletića, ali nisu igrom zadovoljili apetite navijača u Humskoj pred potencijalni okršaj sa Ludogorecom, koji je remijem 1:1 sa Dudelanžom overio plasman u naredno kolu sa ukupnih 5:1.

Već u trećem minutu, Toršavn je bio opasan posle kornera kada je Holm propustio priliku, a onda su usledila dva kornera crno-belih koje je izveo Drinčić, ali nije bilo opasnosti po domaćine.

Vezista crno-belih je pokušao i iz slobodnjaka, i nije bio precizan, a gol domaćina promašio je i Ninković u 10. minutu, dok su Farani bili vrlo blizu vođstva četiri minuta kasnije.

Lukač je prilikom ispucavanja pogodio igrača Toršavna i lopta je krenula ka njegovoj mreži, ali je golman Partizana uklizao i u poslednjem trenutku sa gol-linije izbio loptu. Tom prilikom je i udario nogom u stativu, ali je uspeo da nastavi meč iako se činilo da se povredio.

Crno-beli su uzvratili u 23. minutu kada je Ninković ostao usamljen na centaršut sa desne strane i glavom sa pet metara prosledio loptu pravo do golmana Gestsona. Na isteku pola sata igre zapretio je i Luka, ali je neometan šutirao pored desne stative posle dobre akcije i asistencije Volkova.

Iako je tim iz Humske bio bolji u većem delu prvog poluvremena, kapitulirao je u 35. minutu. Najpre je Stanković napravio grešku i poklonio loptu Edmundsonu koji je šutirao pored gola, u nastavku akcije usledio je centaršut sa leve strane, a zaboravljenom Vardumu na drugoj stativi nije bilo teško da zatrese mrežu za 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a Partizan bi u nastavku morao da se trgne kako bi izbegao poraz.

Toršavn - Partizan 1:0

Sudija: Dimitar Mečkarovski (Makedonija).

Strelac: Vardum 1:0 (35).

Toršavn: Gestson, Holm, Davidsen, Davidsen, Jensen, Hansen, Vatnsdal (od 22. Vardum), Jensen, Muritsen, Edmundsen, Bendžaminsen.

Partizan: Lukač, Ostojić, Stanković, B. Ilić, Volkov, Brašanac, Drinčić, Luka, Ninković, Lazović, Škuletić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.