Poketino: Veoma je bitno da osvojimo tri boda protiv Partizana

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino: Veoma je bitno da osvojimo tri boda protiv Partizana

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je za njegovu ekipu veoma bitno da pobedi Partizan u utakmici petog kola grupe C Lige Evrope.

- U četvrtak nam je veoma bitno da osvojimo tri boda protiv Partizana i da se tako plasiramo u narednu fazu takmičenja. Želimo da odemo na gostovanje Bešiktašu potpuno rasterećeni, s obavljenim poslom - rekao je Poketino, a prenosi Skaj sports.

Totenhem će u četvrtak od 21.05 na svom stadionu dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Partizan u utakmici petog kola grupe C Lige Evrope.

- Imamo dosta problema na utakmicama koje igramo na domaćem terenu, pa je tako veoma važno da u četvrtak odigramo dobru utakmicu na "Vajt Hart Lejnu", da odradimo posao, pobedimo - dodao je Poketino.

Totenhem u grupi C ima osam bodova, koliko ima i prvoplasirani Bešiktaš, ali turska ekipa ima bolju gol razliku, dok je Asteras treći sa četiri, a Partizan poslednji, sa samo jednim bodom.

(Foto: Beta/AP/Petros Giannakouris)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.