Pobeda protiv Metalca za mir u ekipi

Izvor: Beta, 24.Okt.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda protiv Metalca za mir u ekipi

BEOGRAD, 24. oktobra 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u petak da veruje da će i pored loše serije rezultata njegova ekipa uspeti da pobedi Metalac u predstojećem meču Jadranske lige.

"Metalac je napravio dobru ekipu i igraju bolje nego što može da se pretpostavi na osnovu individualnih kvaliteta igrača. To znači da dobro saradjuju i da su dobro utrenirani. Sigurno je da bi imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i pobedu, ali sve utakmice su igrali na gostujućem terenu zbog rekonstrukcije hale. Imali su otvorene utakmice protiv Budućnosti, kao i sa Cedevitom", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je vezao pet uzastopnih poraza, a tu lošu seriju će pokušati da prekine u subotu, kada dočekuje Metalac u petom kolu Jadranske lige. Valjevski tim je i dalje bez pobede u regionalnom takmičenju.

"Dolaze maksimalno motivisani, da odigraju dobru utakmicu i naprave dobar rezultat. Mi smo vezali poraze, a neplaniran je bio samo ovaj protiv Krke u Beogradu. Ne kažem da su drugi bili planirani, sigurno da svaki poraz stavlja ekipu u delikatnu situaciju. Ne sme da proizvede grč. Neće utakmica biti laka", kazao je Vujošević.

On je istakao da veruje da će njegova ekipa nastaviti da napreduje.

Utakmica izmedju Partizana i Metalca igra se u subotu od 19.00 u hali Pionir.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.