Petrić: Igrači ne treba da se opterećuju imenom Partizana

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrić: "Igrači ne treba da se opterećuju imenom Partizana"

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je u predstojećoj utakmici protiv Partizana najvažnije da njegovi igrači budu koncentrisani svih 90 minuta i da se opterećuju imenom protivnika.

"Dolazi nam čvsta i stabilna ekipa i mi moramo da uradimo svoj domaći zadatak. Partizan možda ne igra neki Bog zna kako dobar fudbal, ali igra siguran fudbal i to pokazuju rezultati. Pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od kad je (trener Nikolić) Marko došao. Dosta utakmica su završili bez primljenog gola. Imaju par igrača koji mogu da nam naprave problem, ali ima prostora gde i mi možemo da napravimo njima problem", rekao Petrić na konferenciji za novinare.

"Ono što mogu da poručim igračima je da se ne opterećuju imenom Partizana i da shvate meč kao svaki drugi i pruže maksimum. Nadam se će utakmica biti lepa i dobra za gledanje i da će biti više ljudi na stadionu", dodao je Petrić.

Čukarički u nedelju dočekuje Partizan u 20. kolu Super lige Srbije.

Partizan je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 42 boda, dok je Čukarički na 12. mestu sa 20 bodova.

"I Partizan i Crvena zvezda i na strani igraju kako igraju i kući. Ne verujem da će Partizan pokušati da se brani protiv nas, ali ne možemo da kažemo pred utakmicu šta će biti. Ako mi nametnemo naš stil igre Partizan će morati u jednom trenutku da se brani i obrnuto. Sve zavisi od situacije na terenu", rekao je Petrić.

Upitan da li će mladji igrači dobiti šansu u narednoj utakmici, Petrić je rekao da ne veruje da će igrati u preostala dva kola jer će se držati plana koji postoji poslednjih nekoliko utakmica.

Naveo je da još ne može da računa na Marka Docića zbog povrede i da će se nakon preostala dva treninga znati da li će Ognjen Ožegović biti medju 18 igrača, jer je dobio udarac u koleno na prethodnom meču.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić je naveo da Partizan igra dobro, disciplinovano i kvalitetno i da su dobro vodjena ekipa u poslednje vreme. On je dodao da Čukarički mora da proba da učini sve da u preostale dve utakmice jesenjeg dela skupi što veći broj bodova.

"Nailazimo na dva kvalitetna protivnika (Partizan i sledeća utakmica protiv Vojvodine), ali nemamo dovoljan broj bodova i moramo da budemo pametni, disciplinovani i agresivni ove dve utakmice da skupimo što više bodova. Optimista sam da možemo da završimo na pravi način. Partizan je favorit - to pokazuje i tabela, ali papir je jedno, a teren je nešto drugo. Moramo verovati da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Matić.

Utakmica se igra u nedelju od 16.30.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.