Pesma se ori, Božinov hvali!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma se ori, Božinov hvali!

U svlačionici Partizana orila se pesma posle trijumfa nad AZ-om.

"Partizan i samo Partizaaaan...", odjekivalo je hodnicima stadiona AZ Alkmara.

Pevali su fudbaleri "parnog valjka".

Veseli su bili igrači Partizana zbog pobede koja im širom otvara vrata druge faze Lige Evrope, a ujedno su uneli u kasu kluba 360.000 evra.

 "Svaka čast ekipi, treneru, svima u klubu, navijačima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ovo je top", pričao je ushićeni Valeri Božinov koji je među poslednjima izašao iz svlačionice.

"Zaslužili smo sve ove pobede i daj bože da i u finalu, protiv Augzburga bude sve kako treba. Idemo na pobedu, mi smo Partizan iako nam je i bod dovoljan. Ovo je ono što smo hteli da uradimo nešto veliko za Partizan", dadao je bugarski internacionalac.

Božinov je istakao "veliko srce" ekipe.

"Pokazali smo da imamo veliko srce i još nešto. Svi smo verovali u pozitivan rezultat, iako je i Augzburg vodio. Svaka čast i za Bilbao, igrali su pošteno", zahvalio se Valeri i ekipi koja je jedina uspla dva puta da pobedi Partizan ove sezone u Ligi Evrope.

Božinov i Ivan Bandalovski imali su i podršku svojih zemljaka, koji su zajedno sa Grobarima došli u Holandiju da bodre crno-bele.

"Bandalovski nema poraz. Kaže on meni, nikad ne gubimo u sivom dresu. Ja ga pitam otkud znaš, i eto. Ma, on je stvarno sjajan, može da igra gde hoće. I Ćirković je super, i Brašanac, i Abče i ovaj mali Subić...", završio je ushićeni Božinov.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.