Peković o kupovini Partizana: Bolje kad je državni

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković o kupovini Partizana: Bolje kad je državni

Predsednik crno-belih kaže da bi razmislio o kupovini kluba tek kada bi bio "na nuli": "S dugovima, teško".

Foto: MN Press

Dolaskom na mesto predsednika KK Partizan, Nikola Peković je preuzeo "vruć krompir", ali je uspeo da ga prilično "ohladi". Crno-belima se predviđala grčevita borba za opstanak u ABA ligi, međutim, klub je dosta pre kraja ispunio taj cilj, a igrao je i finale Kupa Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Navijači su u Pekoviću prepoznali spasioca, međutim, centar Minesote za Večernje novosti kaže da nema u planu da kupi klub, iako postoje mnogi koji se tome nadaju.

"To nije baš realno, ne mogu da kažem da to želim ili ne želim. Nikada nismo razgovarali o tome. Pojavila se priča, ali bolje je ovako, kada je klub državni. Kada bismo bili na nuli, pa čovek i da razmisli. Međutim, s dugovima, teško", iskren je predsednik crno-belih.

U opširnom razgovoru za "Novosti", Peković je sumirao dosadašnji tok sezone, pričao o trenerima Dušku Vujoševiću i Aleksandru Džikiću, problemima sa kojima se susretao po povratku u klub, odnosima sa Crvenom zvezdom Telekom i raznim drugim temama.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PEKOVIĆ ODBACUJE MOGUĆNOST: Ne kupujem Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 29.Apr.2016

Predsednik crno-belih okarakterisao je u intervjuu datom “Novostima” potencijalnu kupovinu Partizana kao “nerealnu”. Peković se takođe osvrnuo na sezonu koja je na izmaku.. Na pitanje o potencijalnoj kupovini crno-beloh, Peković je rekao da to nije realno:. – To nije baš realno, ne mogu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.