Pavlović: Pokazali smo da možemo da igramo sa Zvezdom

Izvor: Blic, 01.Mar.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Pokazali smo da možemo da igramo sa Zvezdom

Aleksandar Pavlović je posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom Telekom od 77:63 u 23. kolu ABA lige istakao da su crno-beli do trijumfa došli - jer su se držali svog plana.

"Čestitam Zvezdi na dobroj utakmici, imali smo dosta vremena za pripremu i odigrali sve po planu", rekao je Pavlović i dodao:

"Počeli smo dobro i jako i održali to do krja. Bili smo svesni da su najjači u trećoj četvrtini, tada smo još jače stisli i pokazali da možemo da igramo sa njima", istakao je najefikasniji igrač crno-belih u ovom derbiju, na kome je postigao 18 poena.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević u svom stilu: Predsednik Ninković pametno vodi Zvezdu

Izvor: Blic, 01.Mar.2015

Posle pobede nad Crvenom zvezdom Telekom sa 77:63 u 23. kolu Jadranske lige, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević je održao prilično dugu konferenciju za medije, na kojoj je govori i o derbiju, i o večitom rivalu, i o finansijskoj situaciji crno-belih, a i nekim drugim temama..."Jako sam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.