Partizanu samo bod protiv Bačke u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu samo bod protiv Bačke u Novom Sadu

Fudbaleri Partizana, nakon ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope od poljskog Zaglebja, još jednom su razočarali navijače, pošto su na startu Superlige Srbije danas osvojili samo bod protiv debitanta Bačke iz Bačke Palanke.

Meč u Novom Sadu završen je bez golova.

Utakmica je odigrana na stadionu Karađorđe jer domaćin nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reflektore, a crno-beli su ponovili lošu partiju iz Poljske.

Domaćin je imao i prečku preko Miroslava Bjeloša u devetom minutu, a isti igrač isključen je 10 minuta pre kraja. Partizan je imao dve dobre šanse, prvu Miroslav Radović u 19, a drugu Darko Brašanac u 70. minutu. Možda je i oštećen za penal, kada je Brašanac oboren u 48. minutu, a sudija smatrao da je faul bio van kaznenog prostora.

Crno-beli su ostali bez pobede u 1. kolu posle 12 godina - poslednji put to im se desilo 2004. godine.

Petak: Crvena zvezda - Napredak 2:2. Subota: Metalac - Borac Čačak 1:0, Radnik - Javor 2:2, Mladost Lučani - Rad 2:1, Voždovac - Spartak 0:0.  Utakmica Novi Pazar - Vojvodina je odložena.

Autor: Tanjug/ foto: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Šta "Grobari" misle o Tomiću i upravi?

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 08:17

Fudbaleri Partizana su opet razočarali, osvojili su samo bod na premijeri Superlige protiv debitanta, što je dodatno razdražilo navijače...Remi bez golova sa Bačkom u Novom Sadu izazvao je bes kod "grobara", a bez strpljenja su ostali i oni najtolerantniji na loše rezultate...Već na poluvremenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.