Partizanu preskupo 700.000 evra za Stoiljkovića, stiže Trujić, nova meta je Mihajlović

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu preskupo 700.000 evra za Stoiljkovića, stiže Trujić, nova meta je Mihajlović

Izvesno je da će crno-beli dobiti pojačanja u napadu, ali to neće biti golgeter Čukaričkog

Iako je sezona tek završena, u Partizanu punom parom rade na prelaznom roku i sklapanjem tima za sledeću sezonu.

Najteža situacija je u napadu gde Partizan ima samo Šaponjića i Kojića, pa je trener Milinković tokom prolećnog dela u pojedinim mečevima čak igrao i bez klasičnog napadača. Partizanova prva želja je bio Nikola Stoiljković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Čukaričkog, ali cena od 700.000 evra koju su Brđani istakli za mladog golgetera je brzo ohladila interes crno-belih. Partizan nije u mogućnosti da plati toliko obeštećenje.

Ono što je izvesno je da će doći jedno, a možda i dva pojačanja na poziciju krilnog napadača. Neko mora da zameni Andriju Živkovića, a moguć je i odlazak Predraga Luke. Izvesno je da dolazi Nikola Trujić iz Napretka. Partizanovo dete je spremno za povratak u Humsku, transfer je pred realizacijom. On nije jedina opcija crno-belih za krilnu poziciju. Prema pisanju Žurnala, Partizan želi i omladinskog reprezentativca Nemanju Mihajlovića iz Rada. Iza njega je odlična sezona u kojoj je skrenuo pažnju na sebe i mogao bi stopama Predraga Luke, Nemanje Kojića ili Lazara Ćirkovića koji su Banjiicu zamenili Humskom.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.