Partizanu pojačanje iz Norveške: Vratio se Stefan Aškovski

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu pojačanje iz Norveške: Vratio se Stefan Aškovski

Levi bek će biti u konkurenciji za prolećni deo prvenstva

Stefan Aškovski ponovo u Partizanu. Posle pet meseci provedenih u Norveškoj, levi bek mlade reprezentacije Makedonije vratio se među crno-bele koji su ga i poazjmili bivšem šampionu te zemlje Stmosgodsetu, prenosi Sportski žurnal.

Kako je prvenstvo Norveške okončano, Aškovski se vratio u Beograd i do kraja jesenjeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone u Srbiji treniraće sa prvotimcima kluba iz Humske 1, ali neće igrati zvanične utakmice, s obzirom da je ove sezone već bio registrovan za drugi klub. Inače, Stefan Aškovski nije ni debitovao za Stromsgodset, pošto na 12 od 14 utakmica nije ni bio u protokolu, a preostale dve proveo je na klupi za rezerve.

Aškovski će zimske pripreme verovatno odraditi sa ekipom Marka Nikolića i predstavljaće opciju na poziciji levog beka, naročito ukoliko Vladmir Volkov napusti klub u januaru, pa će onda na toj poziciji imati samo Nemanju Petrovića.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

STIŽE POJAČANJE: Zvezdin dželat s proslave 50-godišnjice stadiona stiže u Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014

Fudbalski klub Partizan tokom zimskog prelaznog roka, kako stoje stvari, najverovatnije će ostati bez levog beka, Vladimira Volkova.. Kako stoje stvari, crno-beli neće morati mnogo duboko da bi pronašli zamenu za ovog brzonog igrača. Naime, član mlade reprezentacije Makedonije, Stefan Aškovski,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.