Partizanov tim za Totenhem: Lazar Ćirković štoper, Branko Ilić zadnji vezni, Lazović sam u napadu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov tim za Totenhem: Lazar Ćirković štoper, Branko Ilić zadnji vezni, Lazović sam u napadu

Partizan protiv Totenhema u sastavu koji zajedno nije odigrao nijedan sekund! Šef struke crno-belih Marko Nikolić odlučio je da napravi nekoliko izmena u odnosu na standardni tim, a najveća se ogleda u promeni štopera. Prvi put u dresu kluba iz Humske 1 zaigraća Lazar Ćirković i to baš na startu grupne faze Lige Evrope! Kakav debi!

Novajlija iz Rada, koji je pre četiri sedmice promovisan u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pojačanje srpskog vicešampiona igraće u tandemu sa Vojislavom Stankovićem, dok će po bokovima, ispred standardnog golmana Milana Lukača, dejstvovati bekovi Miroslav Vulićević (desno) i od povrede oporavljeni Vladimir Volkov (levo).

Činjenica da će Ćirković na teren znači i prekomandu do sada standardnog defanzivca Branka Ilića na mesto zadnjeg veznog. Reprezentativac Slovenije ima iskustvo povremenog igranja upravo na toj poziciji, a večeras će odmeniti povređenog Darka Brašanca i u paru sa Nikolom Drinčićem pokušati da zaustavi napade londonskih Pevaca.

Ostatak srednjeg reda Partizana je uglavnom očekivan: Danilo Pantić i Petar Grbić će igrati po bokovima, a Saša Ilić – konačno starter – na njemu omiljenom mestu centralnog veznog, odakle bi loptama trebalo da „hrani“ jedinog isturenog napadača Danka Lazovića.

Kako vam se čini ovaj sastav crno-belih? Ima li šanse da se odupre moćnom Totenhemu? Ostavite vaše mišljenje u komentaru ispod teksta?

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TIM ZA TOTENHEM: Debitant, prekomanda, jedan napadač…

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2014

Trener Partizana Marko Nikolić promešao je karte pred večerašnji meč prvog kola Lige Evrope, u kojem Partizan od 19.00 sati dočekuje Totenhem. Na teren će tim koji nikada do sada nije igrao zajedno, sa nekoliko izmena u odnosu na standardni. Debitovaće štoper Lazar Ćirković!. FOTO: partizan.rs.. Poslednje...

Nastavak na HotSport.rs...

Lazar Ćirković za MONDO: Kakav debi!

Izvor: Mondo, 19.Sep.2014, 15:45

Novi štoper Partizana Lazar Ćirković debitovao za novi klub baš protiv Totenhema. Kaže da lepšu stvar nije mogao da dosanja. Pročitajte šta je još rekao za MONDO...Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović.."Ćirković je odigrao odlično. Na ovakvim utakmicama se postaje igrač", pohvalio je kapiten...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.