Partizanov štoper ide u Norvešku!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov štoper ide u Norvešku!

Za defanzivca crno-belih zainteresovan je Viking

Štoper Partizana i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Lazar Ćirković mogao bi karijeru da nastavio u norveškom Vikingu, prenose tamošnji mediji.

Bivši defanzivac Rada stigao je u Humsku 2014.godine i te sezone imao važnu ulogu u timu kluba iz Humske. Međutim, dolaskom Ivana Tomića za šefa stručnog štaba visoki defanzivac je sklonjen na marginu, mada je na takav status uticala i povreda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Nije se izborio za minutažu kod Marka Nikolića. Mladi stručnjak mu je poverenje ukazao samo u prijateljskom meču protiv Zemuna.

„Pratili smo ga i zainteresovani smo za Ćirkovića. On bi trebalo da dođe na probu u januaru“, poručio je trener Vikinga Jan Burčnal.

Ćirković ima ugovor sa Partizanom do 2018.godine, ali u Vikingu veruju da mogu da ga dobiju za siću. Iz prostog razloga što nije u prvom planu u redovima Partizana.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Veliko istraživanje koje je udarilo šamar našem fudbalu: Samo dva mlada igrača ozbiljno igraju u Srbiji

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016, 13:27

Međunarodni centar za sportske studije (CIES) sproveo je veliku studiju na osonovu koje je utvrđeno u kom procentu mladi fudbaleri provode vreme na terenu u svojim klubovima...U obzir su uzeti igrači iz 31 svropske lige rođeni posle 1. januara 1997. godine...Na listi od 100 igrača koji igraju ozbiljnu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.