Partizanov novi poraz, Luvavu srušio crno-bele!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov novi poraz, Luvavu srušio crno-bele!

Ekipa Mega Leksa savladala je danas Partizan u Sremskoj Mitrovici nanevši mu tako drugi poraz u prva dva kola. Utakmica prelomljena u poslednjoj četvrtini.

Partizan nije uspeo ni iz drugog pokušaja da upiše prvu pobedu u novom šampionatu ABA lige pošto su danas poraženi u Sremskoj Mitrovici od Mega Leksa rezultatom 76:59.

Ekipa Petra Božića je danas veoma slabo otvorila meč, Mega je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povela sa 9:0 nakon tri trojke koje su postigli Jaramaz, Luvavu i Aranitović. Na semaforu je pisalo 16:2 u 6. minutu za Mega Leks, Partizan je imao dosta problema u napadu, ali su ipak uspeli da se konsoliduju i da dođu do -5 nakon trojke Marinkovića (16:11).

Partizan je igrao sve bolje, početkom druge četvrtine stigao je do 18:18, ali onda Mega pravi seriju od 9:0 i dolazi do 9 poena prednosti koju su održavali sve do samog kraja četvrtine kada je Cvetković pogodio trojku za -6 na poluvremenu (36:30).

Treći period igre je protekao u prednosti Mege od 4-9 poena prednosti, imali su igrači Mege i 8 poena prednosti pred sam kraj, ali je ponovo Aleksandar Cvetković postigao tri poena u poslednjim trenucima četvrtine i tako povećao nadu "Grobarima" da Partizan može do pobede na ovom meču.

Pobeda je izgledala sasvim realno početkom poslednje deonice kada je Partizan nakon trojke Vrapca i maestralnog poteza Vanje Marinkovića kada je položio loptu na drugi obruč za 53:53.

Onda na scenu stupa Timoti Luvavu.

Postigao je 9 od narednih 11 poena Mege koja je napravila seriju od 11:0 i tako smanjila šanse Partizanu da može do pobede. Ostalo je nakon njegove sjajne trojke sa 8 metara malo više od 3 i po minuta, Mega nije imala problema da stigne do pobede, posebno je to bilo vidljivo nakon trojki Jaramaza na 2 minuta i 20 sekundi do kraja kada je na semaforu pisalo 69:56 i trojke Aranitovića nekoliko sekundi kasnije za 72:56.

U Megi najefikasniji je bio sjajni Luvavu sa 27 poena, 6 skokova i 2 asistencije, Jaramaz je pridodao 13, Samardžijski 12, dok je u Partizanu Vanja Marinković zajedno sa Adinom Vrapcem bio najbolji, obojica su upisali po 13 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Vrela" ruka Luvavua, Partizan 0-2

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015

Oslabljeni Mega Leks srušio je desetkovani Partizan. Neočekivano lako. U duelu drugog kola ABA lige izabranici Dejana Milojevića ostvarili su prvi trijumf ove sezone, dok su crno-beli u ovom momentu na 0-2...Mega je furiozno otvorila duel. Serijom trojki posle prvih pet minuta imala je ogromnih "plus...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mega Leks ubedljivo slavio protiv Partizana

Izvor: Studio B, 04.Okt.2015

Košarkaši Mega Leksa savladali su danas u Sremskoj Mitrovici ekipu Partizana sa 76:59 (18:11, 18:19, 17:18, 23:11), u utakmici 2. kola regionalne ABA lige...Izabranici trenera Dejana Milojevića ostvarili su prvu pobedu u novoj sezoni, dok su crno-beli pod vođstvom Petra Božića pretrpeli drugi poraz...Mega...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.