Partizanov najbolji igrač ne zaboravlja: Neki su mi se krišom smejali

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov najbolji igrač ne zaboravlja: ''Neki su mi se krišom smejali''

Njegov ostanak u Partizanu ovog leta bio bi od ogromne važnosti za klub iz Humske, hoće li tako na kraju i biti?

Nemanja Mihajlović je tokom prolećnog dela sezone prosto ''eksplodirao'' u dresu Partizana i ekspresno potvrdio da svi hvalospevi koje je na njegov račun izgovorio zimus sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, nisu bili bez osnova.

On se u izjavi za SOS kanal prisetio tih trenutaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Sećam se reči sa promocije, i kada su me pitali za preuzimanje odgovornosti. Neki su se možda krišom i smejali, ali ja sam odmah rekao da mogu da preuzmem odgovornost. Tako će biti i ove sezone.

Nekad će ići, nekad ne, a ja sam uvek spreman da preuzmem odgovornost. To mora svako ko je počeo da igra ozbiljan fudbal''
, izjavio je Mihajlović.

Svojim igrama tokom proleća pokazao je koliko znači ovoj ekipi Partizana, a da li će ostati do kraja sezone, to još uvek nije izvesno, iako njegova želja nije nikada bila sporna.

''Ja nemam problem s tim. Ne opterećujem se time, jer sebe vidim u Partizanu. Prelazni rok je 'živa vatra', moja je želja da ostanem u Partizanu, da osvojim titulu, a videćemo šta će se dešavati'', zaključio je Mihajlović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.