Partizanov Gogua dobio srpski nadimak

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov Gogua dobio srpski nadimak

Defanziac Partizana Sedrik Gogua zimus je stigao kao veliko pojačanje ekipe, i taj epitet je brzo opravdao i na terenu, pa je za kratko vreme postao omiljen među navijačima, ali i saigračima.

Snažnom fudbaleru iz Obale Slonovače ovo su druge pripreme sa ekipom Ivana Tomića i može se reći da se odomaćio u Beogradu. O tome govori i podtak da je dobio i srpski nadimak.

Naime, saigrači ga zovu Čeda, a nadimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mu je nadenuo Zoran Todorović iz Partizanove turističke agencije.

Pored toga što je postao Čeda, Gogua se pohvailio kako sve bolje razume srpski jezik i izgovara ga.

- Leđa brate, dobro, kako si, nema na čemu, prijatno... Srpski uopšte nije lak, ali trudim se da poboljšam komunikaciju - rekao je Gogua za Žurnal.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.