Partizan ukrotio Zmajeve, Napredak slavio protiv Rada

Izvor: N1 televizija, 18.Mar.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan "ukrotio" Zmajeve, Napredak slavio protiv Rada

Partizan je u duelu sa Voždovcem stigao do ubedljive pobede i slavio 4:0.

Do 23. utakmice bez poraza Partizan je sa dva gola predvodio Uroš Đurđević, a u strelce su se upisali i Leonardo i Nikola Milenković.

Đurđević je u desetom minutu postigao prvi gol za ekipu Marka Nikolića i načeo odbranu Voždovca, koji je potvrdio ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ilija Stolica i najavio pred dolazak na stadion Partizana - Zmajevi nisu došli da se brane već da pokušaju da se nadigravaju.

Leonardo je povisio na 2:0 u 44. minutu a to je i bio rezultat uz koji se otišlo na odmor.

Tek što su se igrači vratili na teren, Nikola Milenković je pogodio mrežu za 3:0, a nakon nesmotrenog faula na samoj ivici šesnaesterca Miloš Mihajlov je dobio drugi žuti karton a Partizanu je sudija Zoran Široki dosudio penal.

Kazneni udarac je u gol pretvorio Đurđević kome je ovo 15. pogodak u sezoni i tako se sa saigračem Leonardom izjednačio na prvom mestu liste strelaca Superlige Srbije.

Lep rakord zabeležio je i golman crnobelih Filip Kljajić koji je upisao 14. meč u sezoni bez primljnog gola po čemu prednjači u Superligi.

Lepu fudbalsku predstavu prikazali su Partizan i Voždovac navijačima na stadionu JNA, igralo se u jakom tempu, bez kalkulacija i sa mnogo pokušaja, očekivano, više prilika imali su igrači Partizana, ali ni fudbaleri Voždovca nisu se ustručavali da šutiraju.

U meču četvrtfinala Kupa Srbije iste ekipe sastaće se na Krovu za nešto više od dve nedelje.

Napredak je na gostovanju Radu upisao pobedu nakon gola Vukanovića u 72. minutu, a takođe minimalnim rezultatom Javor je savladao Metalac.

U nedelju svoje mečeve igraju Čukarički i Crvena zvezda i Vojvodina i Mladost.

U terminu od 14 časova odigrana su dva meča a slavili su Radnički i Spartak Ždrepčeva krv.

Tabelu pogledajte ovde, kao i sve rezultate.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.