Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubjedljiv protiv Dunava, sa Megom u polufinalu

NIŠ - Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras na startu završnog turnira u Nišu savladali Dunav iz Starih Banovaca 80:60 (18:18, 23:5, 23:20, 16:17).

Bez bolesnog Vilijama Hečera, kao i takođe prehlađenog trenera Aleksandra Džikića, crno-beli su sporije ušli u meč, pa je srpskoligaš odolijevao cijelu prvu četvrtinu i pokazao da je sa pravom među osam najboljih.

Najefikasniji u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Partizana bili su Mihajlo Andrić sa 17 i Adin Vrabac sa 13 poena, dok je mladi debitant Nikola Tanasković postigao 10 poena, uz 11 skokova.

Crno-beli će sutra od 21 sat u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati protiv Mege, koja je u prvom današnjem meču rutinski savladala Dinamik 84:57.

U prvom polufinalu, od 17 sati, sastaće se Crvena zvezda i FMP.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.