Partizan ubedljiv u Surdulici, Borac siguran

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv u Surdulici, Borac siguran

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Surdulici ekipu Radnika sa 4:0, u 34. kolu Super lige i tako se primakli Čukaričkom na dva boda zaostatka na drugom mestu.

U drugom večernjem meču 34. kola, Borac je kod kuće pobedio Radnički sa 4:1, uz het-trik Đura Zeca.

Partizanu je ovo bila prva pobeda posle dve utakmice, a do nje je došao sigurnom igrom. Po dva gola postigli su Valeri Božinov i Nemanja Mihajlović, koji su upisali i po asistenciju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan je dao dva gola u finišu prvog poluvremena. Prvo je Mihajlović u 41. minutu prodro u šesnaesterac sa leve strane, a onda je dodao loptu u sredinu, gde je u trku, sa ivice šesnaesterca Božinov prosledio u mrežu.

Partizan je odigrao sličnu akciju i u 45. minutu. Tada je Darko Brašanac po levoj strani ušao u šesnaesterac i vratio je loptu u sredinu odakle je Božinov smestio u mrežu sa oko 11 metara.

U 59. minutu postignut je konačni rezultat. Partizan je tada presekao akciju Radnika na sredini terena i krenuo u polukontru. Božinov je s ivice šesnaesterca poslao loptu na levu stranu, a Mihajlović je pokupio u trku i savladao Borivoja Ristića.

Partizan se trudio da igra do kraja i to mu se isplatilo, pošto je Mihajlović u nadoknadi vremena postigao još jedan gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.