Partizan u lošoj seriji, ubedljiv poraz od Austrije

Izvor: Press, 29.Jan.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u lošoj seriji, ubedljiv poraz od Austrije

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od ekipe bečke Austrije sa 4:1 (3:0), u trećoj, poslednjoj kontrolnoj utakmici na prvom delu priprema u Turskoj za nastavak sezone.
Strelci su bili Škuletić u 49. za Partizan, a Gorgon u 3. i 5. Rojer u 25. i Larsen u 88. minutu za Austriju.

Crno-beli su prethodno poraženi od moskovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dinama (4:1), a protiv Ciriha su odigrali nerešeno 2:2.



Ekspedicija Partizana vraća se u Beograd u subotu, a drugi deo priprema u Turskoj crno-beli će obaviti od 5. februara i predstoji im još pet kontrolnih mečeva.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje 21. februara, kada Partizan dočekuje ekipu Voždovca.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi od bečke Austrije

Izvor: Studio B, 29.Jan.2015

Fudbaleri Partizana izgubili su danas od ekipe bečke Austrije sa 4:1 (3:0), u trećoj, poslednjoj kontrolnoj utakmici na prvom delu priprema u Turskoj za nastavak sezone...Strelci su bili Škuletić u 49. za Partizan, a Gorgon u 3. i 5. Rojer u 25. i Larsen u 88. minutu za Austriju...Crno-beli su prethodno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.