Partizan u borbi za plej-of

Izvor: RTS, 23.Dec.2014, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u borbi za plej-of

Košarkaši Partizana od 19 časova u Hali Pionir dočekuju Budućnost u 13. kolu Jadranske lige. Crno-bele samo pobeda ostavlja u trci za plej-of Jadranske lige.

Partizan u utakmicu protiv Budućnosti ulazi s petog mesta na tabeli i skorom od po šest pobeda i poraza, dok je Budućnost druga s 10 trijumfa iz 12 mečeva.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Budućnost iz godine u godinu sve bolja ekipa i da njegovi igrači moraju biti oprezni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Budućnost je ekipa koja je iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dođu do učešća u Evroligi", rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Partizan u duel ulazi znatno oslabljen jer Edo Murić neće nastupiti zbog povrede ramena, a neizvesni su nastupi Đorđa Gagića i Aleksandra Pavlovića.

Meč Partizana i Budućnosti igra se od 19.00 u Hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.