Partizan u Ligi šampiona: Start u Nemačkoj, pa gostovanje u Istanbulu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Ligi šampiona: Start u Nemačkoj, pa gostovanje u Istanbulu

Prvu utakmicu u novoformiranom evropskom takmičenju crno-beli igraju 19. oktobra. Premijera u Pioniru je 1. novembra protiv Zelene Gore

Poznat je raspored utakmica u grupnoj fazi FIBA Lige šampiona,a košarkaški klub Partizan takmičenje započinje sa dva vezana gostovanja.

Prvo je 19. oktobra u Nemačkoj u Ludvigsburgu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv istoimenog domaćeg tima, a potom 26. oktobra u Istanbulu protiv Bešiktaša.

Premijerni meč pred svojim navijačima, košarkaši crno-belih će odigrati 1. novembra, a protivnik je poljska Zelena Gora.

Uvodna faza FIBA Lige šampiona traje do 25. januara.

U drugu fazu prolaze prva četiri tima iz svake grupe i 4 najbolje rangirane petoplasirane ekipe. Pobednici grupa i 3 najbolje drugoplasirane ekipe direktno u drugo kolo plej-ofa Preostalih 16 timova igraju prvo kolo eliminacione faze.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je Partizanov raspored u Ligi šampiona

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2016

Ekipa Partizana počeće sa dva gostovanja u košarkaškoj Ligi šampiona...Poznato je već sa kim će Partizan igrati u košarkaškoj Ligi šampiona, to su ekipe Ludvigsburga, Bešiktaša, Zelene Gore, Solnoka, Šarloe, AEK-a i Dinama Sasari...Prve dve utakmice ekipa Partizana igraće na gostovanjima...

Nastavak na Sportske.net...

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Partizan počinje sa dva gostovanja

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2016

Poznat je raspored utakmica u grupnoj fazi FIBA Lige šampiona, a košarkaški klub Partizan takmičenje započinje sa dva vezana gostovanja.. . Prvo je 19. oktobra u Nemačkoj u Ludvigsburgu protiv istoimenog domaćeg tima, a potom 26. oktobra u Istanbulu protiv Bešiktaša.. Premijerni meč pred svojim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.