Partizan u Ligi Evrope

Izvor: 24sata, 29.Avg.2014, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana pobedili su i u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope azerbejdžanski Nefči i plasirali su se u Ligu Evrope. U Bakuu je sinoć bilo 2:1 za crno-bele (oba gola postigao je Škuletić), ukupno 5:3, što je Partizanu donelo igranje u grupama do decembra i 1,3 miliona evra na računu.

VODA - Treneru Partizana Marku Nikoliću podsmehivali su se posle izjave date nakon prvog duela sa Nefčijem kada >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je poručio da će i u revanšu ići na pobedu, te da je on veliki optimista.

Nikolić je na teren izveo sastav Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Živković, Brašanac, Drinčić, Grbić, Lazović i Škuletić, dok su u nastavku igrali Ostojić, Saša Ilić i Pantić. Utakmica je počela žestoko i već u četvrtom minutu crno-beli su mogli do penala. Lazović je po desnoj strani odlično izbacio Škuletića, on je prvi stigao do lopte i pao posle duela sa golmanom Stamenkovićem, ali je sudija Robert Šorgenhofer ostao nem. Crno-beli su strpljivo čekali šansu i dočekali je u 24. minutu - sevnula je kontra, mladi Živković je po levoj strani proigrao Škuletića, a on je lako prebacio istrčalog Stamenkovića poslavši loptu u mrežu.

Gol Partizana paralisao je igrače Nefčija koji se do poluvremena nisu oporavili od šoka. Tek početkom drugog dela domaći su krenuli na sve ili ništa i u 58. minutu su izjednačili na 1:1. Petrović i Brašanac su kasnili da zaustave Vobaja, on se lako okrenuo iskosa sa desne strane, Stanković nije izašao da ga blokira, pa je napadač domaćina pogodio donji levi ugao Lukačevog gola.

Usledio je talas napada Nečfija koji je na sreću bio bezopasan, da bi Nfor u 85. minutu zaradio crveni karton. To je “dalo krila” gostima i Škuletić je u jednoj kontri u 92. minutu rešio pitanje učesnika grupa Lige Evrope. To je toliko razbesnelo nezrele domaće igrače koji su pokušali da se fizički obračunaju sa crno-belima i u koškanju su crvene kartone zaradili Ramos i Kaue na jednoj, i Škuletić na drugoj strani.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.