Partizan trenirao u Bukureštu, Milinković poručio: Zvezda nas uvek motiviše /FOTO/

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan trenirao u Bukureštu, Milinković poručio: Zvezda nas uvek motiviše /FOTO/

Fudbaleri Partizana u terminu utakmice održali su poslednji trening pred okršaj sa Steauom koji je zakazan za sredu (20.30) u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-beli su se upoznali sa terenom Nacionalnog stadiona u Bukureštu, čije će tribine biti puste tokom meča zbog kazne koju Steaua izdržava.

"Očekuje nas težak protivnik i težak meč. Steaua ima veliku istoriju, poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 13 godina je redovan učesnik grupne faze evropskih takmičenja, što pokazuje kakav je klub. Pokušaćemo da učinimo sve da u dve utakmice budemo bolji. Svesni smo njihovog kvaliteta, gledali smo sve utakmice od početka sezone, znamo vrline, ali će Partizan pokušati da nametne svoj stil igre i tako dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio", smatra trener Partizana Zoran Milinković.

Rumunski novinari su imali brojna pitanja, a jedna od konstatacija je bila da Steaua na rumunskom jeziku znači zvezda, što je i ime večitog rivala crno-belih.

"To nas uvek motiviše", rekao je Milinković uz osmeh i nije želeo previše da otkriva šta zna o rivalu.

"Steaua ima odlične igrače, najopsniji su Stančiu i Čipčiu", poručio je trener crno-belih.

Vezista Darko Brašanac takođe se osvrnuo na činjenicu da će tribine kapaciteta 50.000 mesta biti prazne.

"Specifična situacija, ali smo nekoliko puta već igrali pred praznim tribinama. To nije dobro za fudbal, niti nam je strano, pa ćemo se prilagoditi. Dobro smo upoznati sa kvalitetima Steaue, imali smo dosta vremena da se pripremimo i maksimalno motivisani ulazimo u utakmicu", poručio je Brašanac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RUMUNI PROVOCIRALI, MILINKOVIĆ IH PECNUO: Zvezda nas uvek posebno motiviše!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015

Na konferenciji za medije pred duel Steauom, trener Partizana Zoran Milinković imao je zanimljivo obraćanje i najavio je da će Partizan pokušati da nametne svoj stil igre.. . Ekspedicija Partizana stigla je oko podneva u Bukurešt, smestila se, a onda u vreme odigravanja sutrašnje utakmice odradila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.