Partizan traži prvi skalp Vojvodine, Zvezda u Kruševcu „vida rane” iz derbija

Izvor: Press, 21.Apr.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan traži prvi "skalp" Vojvodine, Zvezda u Kruševcu „vida rane” iz derbija

U poslednjih pet mečeva pod Bagdalom samo dva puta je Zvezda slavila. Novosađani su jedini tim ove sezone koji izabranici Marka Nikolića nisu pobedili.
foto: novosti.rs
Posle 154. derbija i trijumfa Partizana na stadionu Crvene zvezde (3:1) predstojećeg vikenda nastavlja se borba za šampionsku titulu između večitih rivala utakmicama 2. kola plej-ofa Superlige.
Crvena zvezda, lider >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prvenstva zbog bolje pozicije pre podele bodova u odnosu na Partizan, gostuje ekipi Napretka u Kruševcu, mestu gde je često znala da se saplete.
U poslednjih pet mečeva pod Bagdalom samo dva puta je Zvezda slavila, ali isto tako nije doživela ni poraz u tom periodu.
Sada remi sigurno nije opcija za izabranike Miodraga Božovića, nakon što su uzdrmani posle udarca u derbiju i što se prednost od šest bodova za samo nekoliko dana spustila na nulu.
Sa druge strane momentum je na strani Partizana, čak 28 utakmica ne zna za poraz, a za nastavak serije imaće rivala koji mu ne leži – Vojvodinu.
Novosađani su jedini tim ove sezone koji Partizan nije pobedio u dva meča, u Humskoj je bilo 1:3, a na Karađorđu bez golova, što će biti dodatan motiv za crno-bele.
Plej-aut donosi dozu neizvesnosti, Novi Pazar mora da uhvati poslednji voz za opstanak na svom terenu protiv Rada u meču tradicionalno visokog rizika, Metalac u direktnom duelu igra sa Bačkom, Radnik traži bodove protiv bezbrižnog Spartaka, a Borac protiv Čukaričkog.
RASPORED UTAKMICA 32. KOLA SUPERLIGE:
Plej-of, subota: Partizan - Vojvodina (17 sati), Napredak - Crvena zvezda (19). Nedelja: Javor - Mladost (17), Radnički Niš - Voždovac (19).
Tabela: Crvena zvezda 40 bodova, Partizan 40, Vojvodina 33, Mladost 27, Napredak 26, Voždovac 23, Radnički Niš 22, Javor 22.
Plej-aut, subota: Borac - Čukarički (17), Novi Pazar - Rad (17), Radnik - Spartak (17). Nedelja: Metalac - Bačka (17).
Tabela: Spartak 22 boda, Čukarički 20, Rad 18, Bačka 17, Radnik 16, Metalac 14, Borac 12, Novi Pazar 10.
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve o nastavku jurnjave Zvezde i Partizana za titulom. Pred vama je prvo finale (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Autoritativna pobeda Partizana u derbiju i prilazak Zvezdi na milimetar iza leđa, označila je početak u najavi najneizvesnije šampionske trke koju smo imali priliku da gledamo poslednjih godina u Superligi...I ove godine, nažalost, samo udvoje...Trijumf u velikom stilu na stadionu najvećeg rivala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.