Partizan razbio limenke!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan razbio "limenke"!

U prvom meču polufinala plej-ofa košarkaške Super lige Srbine, Partizan je pred 3.5000 gledalaca u "Pioniru" pobedio FMP 82:63 i poveo 1:0 u seriji.

Gosti iz Železnika bili su ravnopravan rival u prvih 15 minuta, a onda je četa Aleksandra Džikića dodala gas i serijom trojki uspela da se do poluvremena odlepi na dvocifrenu prednost. U nastavku, prednost crno-belih je samo rasla. "Limenke" su očajno šutirale, pogotovo za tri poena. Prvu trojku, izabranici Slobodana Klipe su postigli iz 16. pokušaja.

Drugi meč polufinalne serije igra se u ponedeljak u Železniku.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalno za Žoa i Lea - Partizan ubedljiv protiv FMP-a!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016

Košarkaši Partizana bez većih problema izašli na kraj sa ekipom FMP-a na startu polufinalne serije plej-ofa Superlige. Utakmici prisustvovali i bivši asovi crno-belih, Žofri Lovernj i Leo Vesterman, kao i juniorski tim i vaterpolisti, šampioni države...Ekipa Aleksandra Džikića nije dozvolila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.