Partizan pušta u prodaju karte za LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pušta u prodaju karte za LE

Fudbalski klub Partizan danas će pustiti u prodaju komplet ulaznica za utakmice u Ligi Evropa protiv AZ Alkmara, Atletik Bilbaa i Augsburga, saopšteno je danas na sajtu crno-belih.

Cene karata za sve tri utakmice za južnu i severnu tribinu koštaće 2.000 dinara, 3.600 za bočne delove istoka i zapada, 5.000 za centralne delove istoka i zapada i 40.000 za ložu.

Pojedinačne ulaznice moći će da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kupe po cenama 1.000, 1.800, 2.500 i 20.000 dinara.

Maksimalan broj kompleta po kupcu je četiri, uz obavezan lični dokument na uvid. Sezonske ulaznice za tribine ne važe za mečeve pod organizacijom Evropske fudbalske unije (UEFA), ali će vlasnici imati svoja rezervisana mesta prilikom kupovine.

Prodaja kompleta će se odvijati kontinuinirano sve do 15. septembra na blagajnama stadiona u Humskoj i "Ticketline-a" - prodavnicama u Domu Sindikata i Trg Nikole Pašića.

Partizan će takmičenje u Grupnoj fazi Lige Evropa početi na svom terenu protiv AZ Alkmara 17. septembra, a u Beogradu dočekuju Bilbao 22. oktobra i Augsburg 10. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mečevi Lige Evrope se bliže, Partizan poziva navijače na nove izazove

Izvor: Blic, 04.Sep.2015

Fudbalski klub Partizan pustio je u prodaju komplet ulaznica za utakmice u Ligi Evrope protiv AZ Alkmara, Atletik Bilbaa i Augsburga, a akciju je promovisao spotom...Cene karata za sve tri utakmice za južnu i severnu tribinu koštaće 2.000 dinara, 3.600 za bočne delove istoka i zapada, 5.000 za centralne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.