Partizan prodao Živkovića ali investicionom fondu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prodao Živkovića ali investicionom fondu!

Ne zna se tačna cifra za koliko je prodat mladi fudbaler crno - belih, ali je negde između pet i sedam miliona evra

Iako se mislilo da je Partizan prodao mladog Andriju Živkovića portugalskoj Benfici, izgleda da je situacija drugačija. Naime, kako prenosi “Sportski žurnal” Živković je prodat Investicinom fondu, izraelskog menadžera Pini Zahavija, ali za sada je tajna koja je cifra u pitanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Pretpostavlja se da je cifra između pet i sedam miliona evra koliko su uzeli i pre dve godine kada je na istu foru otišao Lazar Marković.

Foto: Milena Đorđević

E sad, kako dalje prenosi Žurnal, profit Investicionog fonda od prodaje Markovića kasnije u Benfiku i Liverpul iznosi čistih 14 miliona evra.

Crno-beli su, pretpostavljamo, kao i u slučaju Lazara Markovića ukalkulisali u ugovor sa Zahavijem i procenat od naredne prodaje Andrije Živkovića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.