Partizan polaže ispit iz psihologije: Milinković menja trojicu, po jednog u svakoj liniji tima

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan polaže ispit iz psihologije: Milinković menja trojicu, po jednog u svakoj liniji tima

Crno-beli pred odlazak na reprezentativnu pauzu traže bodove protiv OFK Beograda kako bi zalečili rane nastale eliminacijom iz Lige šampiona

Pobeda pod oznakom "obavezno". Nemaju Partizanovi fudbaleri previše izbora uoči duela sa OFK Beogradom, samo tri boda im garantuju miran odlazak na pauzu usled obaveza reprezentacije i to je razlog zbog kojeg u Humskoj 1 meč osmog kola Superlige (19 časova, TV Arenasport 1) tretiraju - kako to treneri vole da kažu - kao najvažniji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ovom trenutku.

Posebno što je ekipa Zorana Milinkovića delovala utučeno posle eliminacije od BATE Borisova, pa će tri dana posle propuštene šanse da se plasira u Ligu šampiona morati da položi ispit zrelosti kako bi navijačima dala povod i dalje veruju u ovoj tim. Jer, posle dva poraza u dosadašnjem toku prenstva svaki novi kiks pojačao bi sumnju u mogućnosti aktuelnog prvaka.

"OFK Beograd je početkom sedmice promenio trenera, to mu je veliki adut pred okršaj sa nama, jer rokada na klupi uvek izazove reakciju. Očekujem da gosti pod vođstvom Dragoljuba Bekvalca budu maksimalno motivisani i odigraju po njegovim idejama, bez obzira što su imali malo vremena da se priviknu na njegove zahteve. Što se nas tiče, meč je vrlo važan, učinićemo sve da odigramo što bolje i zabeležimo pobedu", rekao je Zoran Milinković koji je pre tri godine predvodio upravo Romantičare i sa nijima izgubio duel od crno-belih (0:2).

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU PARTIZANA I OFK BEOGRADA

S druge strane čeka ga Dragoljub Bekvalac, koji se posle deset godina vratio na Omladinski stadion, ali je tokom trenerske karijere najviše poraza pretrpeo upravo u sudarima sa Parnim valjkom (sedam), uz po jednu pobedu i remi.

"OFK Beograd je tokom leta ostao bez nekoliko nosilaca igre iz minule sezone, Gajića, Antonova i Dražića, a Olimpijakos je vratio Zdjelara sa pozajmice. Ne sumnjam, ipak, da je naš rival i delje kvalitetan tim, zato ćemo morati da budemo oprezni i pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu, uoči odlaska na pauzu", dopunio je Milinković.

Trener Partizana danas, a ni u naredne tri sedmice, neće moći da računa na Valerija Božinova, koga bi u napadu trebalo da zameni Ivan Šaponjić. Postoji mogućnost i promene u odbrambenoj liniji, jer Brazilac Fabrisio izgleda preplašeno i ne bi bilo iznenađenje ukoliko umesto njega zaigra Lazar Ćirković, dok će jednu izmenu Zoran Milinković napraviti i na sredini terena, s obzirom na veliku fizičku u emotivnu potrošnju fudbalera u revanšu sa BATE-om. Marko Jevtović se vraća na poziciju zadnjeg veznog.

Crno-beli bi protiv OFK Beograda trebalo da istrče u sledećem sastavu: Živko Živković - Vulićević, Balažic, Ćirković, Nemanja Petrović - Jevtović, Brašanac, Babović - Andrija Živković, Oumaru, Šaponjić.

Piše: Aleksandar Joksić

Foto: (Starsport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.