Partizan pojačao ponudu: Branislav Jovanović se ipak vraća u Humsku

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pojačao ponudu: Branislav Jovanović se ipak vraća u Humsku

Velike su šanse da crno-beli ove sedmice dobiju još jedno pojačanje

Partizanova potraga za još jednim zadnjim veznim mogla bi, ipak, da se završi u Izraelu. Iz zemlje u koju je otišao Nikola Drinčič (Makabi Haifa) po svoj prilici se vraća Branislav Jovanović (29). Mada je pre dve sedmice negativno odgovorio na ponudu crno-belih, navodeći kao razlog finansijske uslove, prvotimac Hapoela iz Akre najverovatnije će biti šesto pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Parnog valjka ovog leta.

Poslednjih dana došlo je do značajnog probližavanja stavova između rukovodstva Partizana i visokog veziste koji je dres ekipe iz Humske 1 nosio u sezoni 2009/2010 (osvojio titulu i igrao u grupnoj fazi Lige Evrope), pa bi on u narednih nekoliko dana trebalo da doputuje za Beograd i obaveže se na novu vernost srpskom prvaku.

Sportski žurnal piše da su izgledi da Branislav Jovanović obuče dres Partizana veliki i da je u početnim pregovorima i sam igrač izrazio želju da se vrati na Topčidersko brdo. U međuvremenu je i uprava Parnog valjak pojačala ponudu, pa se očekuje da se nekadašnji prvotimac Napretka iz Kruševca i Rada stavi na raspolaganje šefu struke Zoranu Milinkoviću, koji je jedan od zagovornika ideje da je ekipi potreban još jedan fudbaler na poziciji zadnjeg veznoh.

Podsetimo, Partizan je tokom leta angažovao Nikolu Trujića, Marka Jevtovića, Fabrisija Dornelasa, Valerija Božinova i Abubakara Oumarua, a kako kažu u Humskoj 1 još čekaju odgovor angence koja „drži“ Gabrijela Markinjosa.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REŠENJE GORUĆEG PROBLEMA: Partizan vraća iskusnog defanzivnog vezistu

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015

U svom prvom mandatu u crno-belom dresu Branislav Jovanović nije uspeo da se probije u prvi plan, a sada bi mogao da se vrati u Humsku kao veliko pojačanje. . Nakon odlazaka Nikole Drinčića i Saše Markovića, fudbalski klub Partizan našao se u deficitu na poziciji defanzivnog igrača sredine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.