Partizan podneo prijavu protiv NN lica zbog uvredljivog transparenta

Izvor: Sportal.rs, 19.Sep.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan podneo prijavu protiv NN lica zbog uvredljivog transparenta

Fudbalski klub Partizan podneo je krivičnu prijavu protiv NN lica zbog isticanja uvredljivog transparenta na utakmici Lige Evrope sa Totenhemom, rečeno je agenciji Beta u klubu.

- Partizan je podneo krivičnu projavu protiv NN lica. Uključene su sve službe bezbednosti kako bi se u najkraćem roku pronašao počinilac i kaznio u skladu sa zakonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zbog antisemitskih poruka - navode u Partizanu.

Fudbaleri crno-belih su u Beogradu odigrali bez golova sa Totenhemom, u utakmici prvog kola Grupe C u Ligi Evropa. Na tom meču na južnoj tribini je razvijen antisemitski transparent zbog čega je  Evropska fudbalska unija (UEFA) danas pokrenula istragu protiv Partizana.

Navijači Partizana su na transparentu na uvredljiv način aludirali na činjenicu da za Totenhem navijaju uglavnom Jevreji. Delegat utakmice je fotografisao transparent.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Partizan podneo krivičnu prijavu zbog transparenta

Izvor: Beta, 19.Sep.2014

BEOGRAD, 19. septembra 2014. (Beta) - Fudbalski klub Partizan podneo je u petak krivičnu prijavu protiv NN lica zbog isticanja uvredljivog transparenta na utakmici Lige Evrope sa Totenhemom, rečeno je agenciji Beta u klubu..."Partizan je podneo krivičnu projavu protiv NN lica. Uključene su sve službe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.