Partizan nudi Živkoviću novu šansu!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan nudi Živkoviću novu šansu!

Uprkos tome što se u Humskoj ne nadaju da će Andrija Živković pristati da potpiše novi ugovor, predstavnici Partizana poručuju da su spremni da ponovo sednu za sto.

Predstavnici Radne grupe FK Partizan doneli su u petak odluku da Andrija Živković napusti pripreme prvog tima na Kipru i da se vrati u Beograd. Nakon toga je usledilo zatišje ali daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od toga da su se u Humskoj pomirili sa trenutnim stanjem stvari.

Govoreći za predstavnike srpskih medija na Kipru, generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio je da klub nije zatvorio vrata Andriji i njegovim zastupnicima.

"Živkovići mogu i sada da pozovu i kažu: 'Hoćemo da potpišemo novi ugovor'. Mi smo tu, sve za Andriju. Pročitao sam šta je rekao i Marko Grujić: neće da se meša, ali neka Andrija sam donese odluku" kazao je Vazura a prenosi "Žurnal".

Situacija je takva da Andrija Živković mora da nastavi sa obavljenjem obaveza ali u timu Teleoptika. Stvari mogu da se promene u sekundi ukoliko se Andrija javi i zatraži sastanak.

"Sve zavisi od Andrije... Ako se javi, sešćemo ponovo za sto. Od njegovog povratka u Srbiju, nije bilo kontakata" ističe Vazura i dodaje,

"Niko ne mrzi Andriju, naprotiv - svi ga vole. Bio nam je heroj prethodnih šest meseci..." zaključak je generalnog direktora crno-belih.

Ostaje da se vidi hoće li do veleobrta u slučaju Živković doći u danima koji slede, ali objektivno govoreći, šanse za tako nešto su jako male.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MILOŠ VAZURA: Plakali smo zato što je Živković morao nazad

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016

Generalni direktor Partizana rekao je da nije samo Živkoviću teško pao odlazak sa priprema.. . U intervjuu koji je dao “Sportskom žurnalu”, Vazura je Živkovićev odlazak opisao kao veoma težak, kako za njega, tako i za klub:. – Nije plakao samo Andrija, već i ljudi koji su morali da donesu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.