Partizan kažnjen sa 360.00 dinara zbog vređanja Čovićeve supruge

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kažnjen sa 360.00 dinara zbog vređanja Čovićeve supruge

U saopštenju se navodi da su se Grobari ekstremno nepristojno ponašali

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Leon Deleon kaznio je Partizan sa 360.000 dinara zbog dešavanja na prvom meču plej-ofa protiv FMP-a. U obrazloženju odluke navodi se da su se simpatizeri najtrofejnijeg srpskog kluba „ekstremno nepristojno ponašali“. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Navijači Partizana su u jednom trenutku dobro poznatim stihovima vređali majku plejmejkera Pantera Vesnu Čović, inače suprugu prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića. Zbog toga je utakmica prekinuta na nekoliko minuta, pa je morao da „interveniše“ i trener crno-belih Aleksandar Džikić.

"KK Partizan, zbog ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 360.000 dinala, shodno čl. 61 b) Propozicija takmičenja", navodi se u saopštenju direktora takmičenja, Leona Deleona.

Crno-beli su dobili taj meč sa 82:63.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan kažnjen sa 360.000 dinara zbog ponašanja navijača

Izvor: Beta, 30.Maj.2016

Košarkaški klub Partizan kažnjen je danas sa 360.000 dinara zbog "ekstremno nepristojnog" ponašanja navijača, saopštila je Košarkaška liga Srbije.Kako se navodi, Partizan je kažnjen zbog "ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali".Navijači...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.