Partizan izgubio, Marinković briljirao

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan izgubio, Marinković briljirao

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u prijateljskoj utakmici protiv ekipe rumunskog Kluža.

Posle ubedljivog poraza od Oldenburga (86-54), košarkaši Partizana su večeras poraženi i od Kluža, ali je ovaj meč bio mnogo neizvesniji.

Meč je odigran u hali SC Vizura Sport u Zemunu, Rumuni su slavili sa 74:72, po četvrtinama 23:14, 20:19, 15:16, 23:16, ali trener Duško Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima razloga da bude zadovoljan nastupima pojedinih svojih igrača, pre svih Vanje Marinkovića, koji je bio ubedljivo najbolji večeras u Partizanu sa 23 postignuta poena (4-6 za tri, 2-8 za dva poena i 7-9 slobodna bacanja).

Uz Marinkovića, istakao se i centar Božo Đumić sa 14 poena, ali je imao samo jednu uhvaćenu loptu.

Od ostalih, izdvojili su se i Silađi sa osam, Miliutinović sa sedam, Petrov sa šest i Milenko Tepić sa pet postignutih poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.