Partizan ima novu desetku - Hoće li opravdati očekivanja?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima novu ''desetku'' - Hoće li opravdati očekivanja?

Danas je to i potvrđeno...

Fudbaler koji je svojim preranim odlaskom u Čelsi pre dve godine prilično razočarao navijače Partizana, ovog leta je iznenadio povratkom u redove crno-belih, gde je stigao na jednogodišnju pozajmicu.

Reklo bi se, predstojeća sezona je ''biti il' ne biti'' u karijeri Danila Pantića, u smislu da li će zaista napraviti nešto veliko što su mu mnogi predviđali dok je igrao u omladinskoj konkurenciji, ili će se utopiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prosek.

U hotel ''Palisad'' na Zlatiboru, gde se priključio ekipi Partizana pre nekoliko dana, stigao je presrećan, raširenih ruku, ali je pre svega utisak da je on zapravo dočekan od strane kluba u kome je ponikao baš na taj način - raširenih ruku.

U prilog tome i slika sa današnje utakmice u Lučanima, gde je Danilo Pantić nastupio u dresu sa brojem 10, što bi ovaj mladi fudbaler trebalo u isto vreme da prihvati i kao veliku čast, ali i kao veliku odgovornost.

Danas se protiv Mladosti (0:1) nije proslavio, baš kao ni kompletan tim  koji je Miroslav Đukić izveo na teren, što bi i Pantiću i ostatku ekipe trebalo da predstavlja veliku opomenu pred izuzetno važne izazove u novoj sezoni.

Još jedna rana eliminacija iz Evrope bi ekspresno bacila u senku sve ono dobro što je bilo urađeno tokom ovog proleća na domaćoj sceni. Naravno, u Partizanu su toga svesni, nadamo se i Pantić, pa bi bilo za očekivati da je bonus kikseva na pripremama danas ispunjen i da će crno-beli u narednim mečevima krenuti uzlaznom linijom.

--

Đukić počeo da kritikuje, drugi vezani poraz upalio alarm! https://t.co/JDWDc3MZX5

— Sportske.net (@sportske) June 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.