Partizan ima novog predsednika!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima novog predsednika!

U Sportskom centru ''Teleoptik'' u 17 časova je počela nova izborna Skupština FK Partizan, na kojoj bi trebalo da se izabere Milorad Vučelić za novog predsednika.

Za razliku od prethodne sednice, ovoga puta je obezbeđen kvorum, opozicije nema na sednici, pa bi Partizan konačno trebalo da dobije novog predsednika.

Sednicu je otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upravo Milorad Vučelić, koji je predložio dnevni red zasedanja.

Za razliku od prethodnih pokušaja izbora predsednika, danas je atmosfera u ''Zemunelu'' mirna, bez ''disonantnih tonova''.

Na početku je izabrano Radno predsedništvo na čelu sa Žarkom Zečevićem, a Verifikacionu komiciju čine predsednik Dragan Trailović i članovi Miodrag Nikolić i Dragan Velanac.

Trailović je saopštio da od 65 članova Skupštine, sednici prisustvuje 33 člana. Na osnovu toga su se stekli uslovi za rad Skupštine i odlučivanje.

Posle usvojenog dnevnog reda, jednoglasno je usvojena i ostavka bivšeg predsednika Zorana Popovića.

Reč je potom dobio Ivan Ćurković, koji je izneo predlog za izbor Milorada Vučelića za novog predsednika.

''Imao sam priliku da se uverim u njegovu privrženost i ljubav prema crno-beloj boji, još kada je bio generalni direktor RTS-a, u vreme sankcija. On je davao i prostor i ideje kako da se održi fudbal na ovim prostorima.

Pokrenuta je i ideja odigravanja domaće TV Lige šampiona, koja je prenošena na nacionalnoj televiziji i imala odličnu gledanost.

Pristao je da bude predsednik Partizana u vremenu kada je teško doći do sredstava, on ga drži stabilnim da ne potone i ja mu na tome čestitam.

Iako mediji ovo što sam rekao potpuno ignorišu, ja sam siguran da je Milorad Vučelić najbolje rešenje za predsednika Partizana'',
rekao je, između ostalog, Ivan Ćurković.

Odmah se pristupilo glasanju, a sa 30 glasova je usvojena odluka o izboru Milorada Vučelića za predsednika!

On je potom predložio sastav Upravnog odbora, kao i počasnog predsednika Partizana, a ko je izabran na ove pozicije, pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.