Partizan ih se olako odrekao, a oni BLISTAJU! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ih se olako odrekao, a oni BLISTAJU! (video)

Sjajne partije dvojice doskorašnjih fudbalera Partizana ovog vikenda.

Jedan od njih je napadač Nemanja Kojić, koji je u aktuelnom prelaznom roku otišao u Tursku, u redove drugoligaša Gacijantep BBSpora.

Njegov tim je danas kao gost savladao Ersijespor sa 2-1, a tvorac preokreta i igrač utakmice bio je upravo Kojić, koji je postigao oba gola za goste.

Ercijespor je prvo poluvreme rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u svoju korist sa 1-0, a u nastavku je Kojić najpre izjednačio u 46. minutu, a tri boda svom timu doneo je dvanaest minuta kasnije.

Ovo je prva pobeda Gacijantepa u prva tri kola.

Sjajan je bio i bivši golman Partizana Milan Lukač, koji sada brani boje turskog prvoligaša Akisara.

Njegov tim je kao gost osvojio veliki bod protiv Trabzona. Konačan rezultat bio je 2-2, a jedan od najzaslužnijih što je Akisar ostao neporažen, bio je Lukač, koji je u 58. minutu odbranio jedanaesterac N'Dojeu.

Mogao je Akisar čak i do sva tri boda, ali je Oskar Kardozo u 85. minutu postavio konačnih 2-2.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kojiću, pa zašto nisi tako i u Partizanu? (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 11:21

Bivši napadač Partizana odlično igra u Turskoj ove sezone, a to je juče posebno došlo do izražaja...Već smo izvestili da je Nemanja Kojić juče postigao dva gola za svoj Gacijantep BBSpor i doneo sva tri boda svom timu na gostovanju Ersijasporu (2-1), ali se posebno izdvaja ovaj drugi, kada je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.