Partizan i dalje bez poraza: Hečer i Novica smirili pantere

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i dalje bez poraza: Hečer i Novica smirili "pantere"

Sedam mečeva u sezoni - sedam pobeda. To je učinak Partizana na startu sezone u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona. Četa Aleksandra Džikića slavila je u Železniku 65:56 u šestom kolu regionalnog takmičenja.

Crno-beli su serijom 16:0 u drugoj polovini treće četvrtine slomili otpor "limenki". Domaćin je 24 minuta bio bolji rival, imao minimalno vođstvo, ali furioznih šest minuta bilo je dovoljno za šestu pobedu Partizana u ABA ligi.

Crno-beli su se odvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na 15 poena razlike pred poslednju četvrtinu. Ipak, domaćin uzvraća, pravi seriju 13:2 na početku poslednje deonice meča i smanjuje prednost na samo -4 (55:51). Ipak, Velličković i Hečer su dodali gas, i sprečili neizvesnu završnicu.

Partizan je bio lišen pomoći svojih navijača, jer je uprava kluba iz beogradskog predgrađa odlučila da ne dozvoli ulaz "grobarima". Meč je pratilo oko 500 gledalaca. I bez njih, Partizan je slavio i ostao neporažen u dosadašnjoj sezoni.

Opet je briljirao američki plej Vilijam Hečer, koji je postigao 20 poena. Veličković je ubacio 15, a Luković 8 u pobedničkom timu. Kod domaćina, samo je Filip Čović bio dvocifren sa 10 poena, a po 9 poena su postigli: Lazarević, Bursać i Ljubičič, najnovije pojačanje "pantera".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.