Partizan i Vojvodina dobili licencu za UEFA takmičenja

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Vojvodina dobili licencu za UEFA takmičenja

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja, pošto su ispunili svih pet neophodnih kriterijuma.
foto: tanjug.rs
Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja, pošto su ispunili svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pet neophodnih kriterijuma.
Kako se navodi na sajtu FSS, licenca nije izdata Borcu iz Čačka, zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma.
To su praktično znači da sva cetiri kluba koja su izborila plasman na evropsku scenu dobili licence, pošto su Crvena zvezda i Čukarički još ranije ispunili sve kriterijume.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Partizan i Vojvodina dobili licencu za UEFA takmičenja

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2016

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da su Partizan i Vojvodina dobili licencu za evropska takmičenja, pošto su ispunili svih pet neophodnih kriterijuma...Kako se navodi na sajtu FSS, licenca nije izdata Borcu iz Čačka, zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma...To su praktično znači...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.