Partizan i Borac otvaraju Superligu

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i Borac "otvaraju" Superligu

Prvi meč košarkaške Superlige Srbije igra se u subotu 7. maja od 21 čas.

Tačno dva meseca po završetku regularnog dela ABA lige 2015/16, odnosno šest nedelja nakon poslednjeg meča Košarkaške lige Srbije, konačno će početi domaća Superliga, takmičenje u kome će se osam klubova boriti za titulu prvaka Srbije i tri mesta koja vode u ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ligu 2016/17.

Na redizajniranom sajtu Superlige objavljeno je da će premijerni meč odigrati Partizan NIS i Borac Čačak, i to u subotu 7. maja od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Dan kasnije od 19 časova igraće se preostala tri meča: Crvena zvezda - Tamiš, Mega Leks - Konstantin i Metalac - FMP Železnik.

Televizija Arena sport direktno će prenositi okršaje crno-belih i Čačana, odnosno Valjevaca i "pantera" u nedelju 8. maja.

Zvezda, Metalac, FMP i Tamiš čine grupu A, dok su Mega, Partizan, Borac i Konstantin u B grupi. Po dve prvoplasirane će se nakon šest odigranih kola plasirati u polufinale plej-ofa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.